Bijzondere boeken
- leDuc/De Basis, de gouden editie
DE BASIS is een klassieker in kookboekenland. meer nog: De Basis is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder.
Deze nieuwe editie werd herwerkt en aangevuld met nieuwe kooktechnieken… - leDuc/9715 Piet Huysentruyt
Nummer 0487 van de gelimiteerde oplage van 2500 exemplaren
PH 9715 is een tweedelig tijdsdocument over het bewogen en eigenzinnige leven van chef-kok Piet Huysentruyt. Het eerste deel van dit boekproject wordt een integrale…€ 140,00 - Serie Carnet de Cuisine
Puntgaaf, indrukwekkend rijtje boeken. In één koop, inclusief verzendkosten:
Carnet De Cuisine ~ Van Hecke
eenvoudige recepten uit de Noordzee
Geert Van Hecke restaurant de KarmelietCarnet De cuisine ~ Van Hecke
eenvoudige…€ 140,00 - The Culinary Chronicle, Volume 7
Nog een puntgaaf en jarenlang gekoesterd boek:
The Culinairy Chronicle
Deel 7The Best of Belgium – Luxembourg & The Netherlands
ISBN: 3775006060
De complete serie, acht delen, kost €…€ 99,00 - Proeven van Bekwaamheid, Special Edition
Proeven van Bekwaamheid, Special Edition
editie 0503/2000, 3e druk 2009.
Twee gesigneerde boeken:
-100 exclusieve recepten van sterrenkok Margo Reuten
-Proeven van Bekwaamheid (259 pagina’s)
-Special Edition (119…€ 95,00 - Historic Heston
Historic Heston
ISBN 9781408804414
Nagelnieuw, en inmiddels in Nederland al nergens meer te koop. Een waanzinnig mooi boek.
Heeft hier netjes een decennium op de plank gelegen, dus tijd dat iemand anders er blij mee wordt… - Louise te Poele FARMERS
Onze vormgever Harald Slaterus wist natuurlijk van de zoektochten naar bijzondere coverfoto's.
In 2017 maakte hij een kunstboek en kwam daarbij foto's tegen van Louise te Poele.
"Echt iets voor bouillon", schreef hij me.
Gelukkig…€ 19,00 - Nick Bril 33
Nick Bril 33, tekst Pascale Baelden, foto's Jan Mast
2018 Nederlands Hardcover
ISBN 9789401449724
224 pagina's
Als je zoekt op dit ISBN, krijg je het standaardboek, maar nergens op internet déze uitgave.
Het gaat hier om het…€ 249,00 - Gualtiero Marchesi
Gualtiero Marchesi.. sapere di sapori..! .. a relish for flavours!
Dieci anni con grand gourmet
(echt, dat is de titel)
Een prachtig boek dat gemaakt werd in 2000 en dat Will Jansen en Alain Caron zwierig gesigneerd en…€ 199,00 - Een bijzondere cuisson, maar niet zonder risico
De Nederlandse fotograaf Pieter Ouddeken werkte als docent fotografie aan de Haagse Kunstacademie. Zijn prachtige stillevens, met levensmiddelen maar ook vogels, servies en schelpen, waren voor Robert Kranenborg aanleiding zijn…
€ 22,00